Väntan... som tar död på mig!
Idag har jag studiedag från skolan, vilket är helt underbart med tanke på att jag igår var i jönköping och kollade på Tove Lo med min kompis och jag gått och blivit sjuk! Tyvärr missar jag min kompis hemmafest ikväll då jag känner att det inte är värt att bli ännu mer sjuk då jag har mycket i skolan nästa vecka samt åker till London om en vecka! Så det blir att jag köper hem en Ben n jerry's, sitter i min pyjamas och tittar på film istället vilket låter otroligt nog bättre än en fest just nu! 
 
Skickade somsagt in min video för några dagar sen och dagen efter fick jag beskedet att de inte kunde pupblicera den för ljudet när jag pratade var för dåligt. Blev lite smått irriterrad då det tog lång tid att spela in det och fixa videon och att jag kände att tiden inte räcker till att fixa en ny för jag har prov och annat. Men igår filmade jag om videon ganska snabbt och satte ihop den idag, men då visar det sig att den är för stor och jag
 
 
har gjort om den minst 5 gånger nu och den går bara ner 1 mb för varje sak jag tar bort. Sååå irriterrande!! 
Får fortsätta att ta bort och fixa så jag kan få in den, och hoppas att de godkänner den denna gång, för jag fick in princip skrika ut det jag skulle säga för jag filmar med min iphone, jag har liksom inte den bästa tekniken att fixa detta! 
 
Det händer ingenting just nu på au pair fronten. Jag har varit i matchningen sen i måndags och har inte fått en match ännu. Det är så sjukt jobbigt redan, kollar mejlen minst en gång i timmen och varje gång jag hör ringtonen av att jag fått ett nytt mejl går mitt hjärta i hundra och så blir jag besviken när jag ser att det är från facebook eller något annat tråkigt! 
 
Jag hoppas innerligt att jag får någon match nästa vecka. Annars vet jag inte vad jag gör ;) haha