Livet rullar på
Hej! 


28 dagar har gått sedan jag senast bloggade. Och tänkte komma igång med bloggningen igen främst för att vänner och släkt ska kunna se vad jag har för mig om dagarna även om de ser ungefär likadana ut för tillfället. 

I tisdags åkte chefen, hennes man och deras son till Schweiz för att gå på deras dotters bröllop som bor där. De kommer vara borta till slutet av Augusti vilket betyder att jag och Kathryn har huset för hos själva. Vilket är riktigt skönt att kunna umgås med hundarna i deras vardagsrum istället för att sitta i mitt rum. 

Eftersom att chefen är borta så har jag ansvar för alla hennes 5 hundar, egentligen har hon 7 stycken men hund nr 6 och7 löper så de får vara hos chefens kompis eftersom allt blir så komlicerat när resten av högen är pojkar som är extra intresserade av våra byxor då de luktar flickhund. 

Det har varit mycket på gång sen jag kom hit. Ridning, stall, träningsverk, ben and jerrys, hundar som slickar på en och hoppar på en så fort det är dags för promenad, sena kvällar med "vänner" på tv:n och massa bilresor till Tesco för att handla mat. 
 
Utöver detta har jag gått och blivit sjuk 2x. Först en ögoninflammation som jag fick diagnos av från läkaren här i Haslemere samt en förkylning och feber som jag lider av förtillfället. Vilket innebär: Inget stall, pyjamas, te, yoghurt och vänner på tv:n. Förhoppningsvis blir jag frisk om ett par dagar. Funderar i allafall på att försöka ta en ridtur ikväll, saknar det som attan. Även om det är skönt att sitta i soffan och slappa så saknar jag att röra på mig och umgås med hästarna. 
 
Igår hämtade jag och kathryn upp Emma, en förredetta hästskötare här som flyttade till London efter sitt år. Hon ska hjäpa till i helgen med djuren. Efter skjusade jag hem Kathryn då hon skulle iväg på collage fest. Och jag blev rätt sugen på att festa nu, både för att kathryn var ute samt för att resten av mina kompisar i Eksjö ska ut till hotellet ikväll. Blir nog en liten tårfest här ikväll skulle jag tro. 

Nog om det, förövrrigt trivs jag väldigt bra och kommit in i språket helt okej. Gill ena stallskötaren (40 åring) sa att jag hade väldigt bra accent på engelskan och att jag nästan lät brittiskt: Jag tackar och bugar. Dessutom så har jag fått in "sorry" som man säger när man inte hör så mycket att jag till och med sa det till Emma fast hon pratade svenska med mig. haha var lite kul. 
 
Lite bilder från de senaste 3 veckorna:
 
 
 
 
bild 1: Samba, 1 år. 
bild 2: Tacos kväll med Lovisa.
bild 3: Ridtur med Storm med en helt fantastisk utsikt från black down.
bild 4: Välkommen hem till mig!