Regn, regn och ännu mera regn
Livet i Townsville är för tillfället väldigt långtråkigt, anledningen till det? Regn, regn och regn i mängder. Det har nu regnat och åskat varje dag 1 en veckan, om inte längre. Med regn menar jag alltså spöregn konstant och verkar som det kommer fortsätta såhär ett tag till. En kvinna i min klass sa att de inte haft såhär mycket regn på flera år, så prickade verkligen in rätt tid för att komma hit. De är översvämningar och de har tydligen fått stänga av vissa vägar. Klädvalet blir minst sagt svårt, men en sak som är säker är att jag får använda thongs. Med thongs menar jag alltså inte string, utan flipflops som det heter här nere.
Detta väder har iallafall gjort att man känt sig riktigt instängd. Första två dagarna var det skönt med regn, och lite svalare väder. Typ 28 grader, och man kan känna stor skillnad på 28 och 35 grader. Jag har liksom börjat ta på mig tjocktröja till skolan för att jag fryser?! Nu är jag så otroligt trött på detta väder, då man blir instängd och inte kan gå ut. Går runt med myror i brallerna för att jag är så uttråkad. GE MIG SOL NU!! 
I måndags skaffade vi oss iallafall ett gymkort på skolan, så där har vi vart igår och idag. Igår intervalltränade jag på löpbandet och idag blev det först cykling och sen styrketräning. Skönt att vara igång och få in mina rutiner igen. 
Byggnaden på bilen kallas för "the science center". Och ja, det finns ett stort akvarie där med korallfiskar. Det finns också ormar, grodor och en ödla där.