Ännu en vecka har gått..
Dagarna bara flyger förbi, känns som det är fredag hela tiden??
I helgen som varit fick vi skjuts av vår hyresvärd ner till the strand där vi satte oss på en pub/restaurang och åt middag. Sedan gick vi en promenad längst havet och stannade på Juliette's för lite glass inna hämfärd. Denna vecka har det varit sånt härligt väder, bara sol och plus 30. Så har legat och solat och lyssnat på poddar nästan varje eftermiddag. 
Denna vecka började med att ringa ett samtal till den klient vi blivit tilldelade i vår OT kurs, där vi ska träffa en klient i samhället runt omkring och göra en assessment på under några veckor. Var så nervös innan, för jag hatar att ringa samtal. Men det gick bra. Sedan igår (torsdags) hade jag mitt första möte, där jag endast träffade honom för att prata och bygga upp vår arbetsterapeut relation. Han var så mysig att prata med, 89 bast och hade till och med bakat en långpanna med kakor innan jag kom. Kommer bli trevligt att fortsätta mina möten med honom.
Idag gjorde jag klart mitt första arbete här nere, och det var en muntlig redovisning i grupp om allied health professionals och ICF. Skönt att ha det överstökat. Nästa vecka blir det ett online mini quiz, som inte bedöms men som ska hjälpa oss att se vart vi ligger i studerandet inför midterm exam om 3 veckor. 
Utöver solandet och skolan har jag såklart vart på gymmet. Två löpar/intervall pass och två styrketräningspass där jag först värmde upp på cykeln innan jag körde ben och mage på ena, och sen armar och rygg på andra. Efter benpasset kunde jag varken gå eller sätta mig ner, hade sån träningsvärk. Som tur var, är det ju väldigt skönt med träningsvärk! 
Nu har jag ätit upp min indiska takeaway - ris med butterchicken. Och ska tillbringa kvällen med en film och en kopp te. Hoppas allt är bra hemma i kalla Sverige, som jag föresten saknar. Hade dödat för lite kallare väder just nu. Lite bilder från veckan: man måste alltså vid redovisningar och klientmöten här ha på sig sin occupatinal therapy klädsel; svarta kostymbyxor, deras pikétröja med skolans loga, namnet på det vi studerar och svarta skor som inte får vara öppna vid tårna, helst finskor eller gympaskor. Ni kan ju fatta hur varmt detta är att ha på sig i 33 graders värme?!