Match #5 och mejl
 
Fick i fredags eftermiddag en match till från New york city. Singelmamma och en dotter. Det stor aboslut ingenting i deras ansökan. Antagligen för att mamman är känd i USA. Elinor Tatum heter mamman och hon driver New yorks största svarta tidning, hon har bland annat träffat Barack Obama och Nelson Mandela. 


Matchen försvann efter bara någon timma. Har ingen aning varför den försvann, men kände att det inte skulle ha blivit något med den familjen ändå eftersom det inte stod något i ansökan mer än hur barnet är och hur hon ville au pairen skulle vara. Kände direkt att det inte skulle vara en familj för mig, då hon ville att au pairen skulle bland annat vara musikalisk och intelligent. 
 
Lite kul i allafall att ha fått en känd människa som match! 
 
Ska skypa med match #4 på onsdag, med mamman och dottern. Har ni några tips på vad man kan säga, fråga till dottern för att visa så stort intresse som möjligt och få henne att gilla mig så kommentera gärna! Behöver all hjälp jag kan få! 

Skickade föresten iväg ett mejl till värdmamman nyss och frågade hur det gick med dotterns karate igår, då hon hade en tävling och skulle förhoppningsvis få hennes blåa bälte. Hoppas hon inte tycker jag är för framrufsig utan tycker mer att jag bryr mig och visar framfötterna på att jag vill komma till dem! 
 
Ha en bra dag allesammans! :)